Twee mensen trainen tegelijkertijd. in een duo personal training

Samen je doelen halen. Dat is duo personal training.

Sport jij graag samen met een familielid, partner of vriend(in)? Lees dan snel verder over de voordelen van duo personal training bij Movement Lab. 

Start hier gratis
Tevredenheidsgarantie

Resultaat verzekerd

Wij zorgen dat je goed en veilig traint. Daardoor zijn de resultaten het logische gevolg.
Geen kletskoek

Geen vaste kosten

Je betaalt per training. Ben je met vakantie, druk met werk of een ander reden? Dan betaal je niks.
Geen pottenkijkers

Geen pottenkijkers 

Alleen jullie en je trainer. Andere sporters zijn er niet. 
portretfoto van personal trainer

Is duo personal training iets voor jullie? 

Het wordt de laatste jaren steeds populairder: personal training met twee personen.

En dat is niet zo gek. Samen met iemand anders sporten is motiverend en gezellig. En, ook niet geheel onbelangrijk, het is financieel een stuk aantrekkelijker dan personal training 1-op-1.

Terwijl het niets afdoet aan de kwaliteit van de training. 

Hebben jullie verschillende doelen? In veel gevallen zijn trainingen met twee sporters die allebei een ander doel hebben heel goed mogelijk. Neem zeker even contact op. Dan nemen we de opties met jullie door. 

Onze programma's:

cardio pilates

Fit worden

Combinatie van kracht en conditie. Meer energie krijgen om je dagen energieker door te komen. Perfect voor het verlagen van visceraal vet (schadelijk orgaanvet).
Klant op Inbody

Afvallen

Fysieke trainingen die het afvallen makkelijker maken. De voedingscoaching doen we samen met Jolien van Praktijk ABEL. Geen gekke sapjes en kuren.

Voor mannen

Spiermassa aankomen voor een groter fysiek. Vetpercentage verlagen voor beter zichtbare spieren. Focus op de spieren die jij belangrijk vindt. 
Sporter voert squat uit met de aquabag onder toeziend oog van personal trainer

Voor vrouwen

Focus op billen, buik en benen. Verlaging van het vetpercentage voor het benadrukken van de vrouwelijke vormen. Voor een krachtig, strakker lichaam.
Sporter bokst met personal trainer

(Kick)boksen

(Kick)boksen maakt je fit en is daarnaast heel leuk om te doen. Ook boost het je zelfvertrouwen. Real-life bokservaring door het slaan en trappen tegen de pads.

Sporter voert squat uit onder toeziend oog van personal trainer

Medisch fitness

Ideaal voor mensen met pijnklachten. Analyseren van houding en beweegpatronen. Incl. oefeningen voor thuis en om de pijn heen werken.
De begeleiding die ik van trainer Jesse krijg is professioneel en goed afgestemd op mij als persoon. Samen hebben we realistische doelen gesteld en werken we daar concreet naar toe. In een paar weken tijd voel ik me al fitter en sterker. Daarbij probeer juist aan te komen en krijg ik ook qua voeding de nodige begeleiding.

Verder is het voor mij een uitkomst dat je écht voor privé sessies kunt kiezen en kan ik me volledig op mijn training focussen.
Michel Ivulic
Nooit geweten dat sporten ook heel leuk kan zijn. Super goede begeleiding door Jesse en Reinder.


Er wordt per keer gekeken naar de belastbaarheid van de gewrichten en spieren. Lukt iets niet, wordt de training direct aangepast en vaak lukt die oefening dan de volgende keer wel. Eerste 10 kg zijn verdwenen. Op naar de volgende 10!
Arianne Bulsink
Gezond gewicht app

Zó zijn wij jullie stok achter de deur

Plan jullie afspraken in de Movement Lab app. De afspraak verschijnt niet alleen in je eigen agenda, maar ook in die van je trainer. En, voilà daar is die bekende stok achter de deur. 

Heb je een (voedings)vraag? Ook geen probleem. Je bereikt jouw trainer direct in de chat via deze app.

Alles snel en eenvoudig op één plek.

Gratis beginnen

Je hoeft niet nu te beslissen. Nadat jullie onze trainingen ervaren hebben, weten jullie pas zeker of jullie het wat vinden. Probeer daarom helemaal gratis en vrijblijvend de personal training uit. 


  • Gratis intake
  • Gratis eerste duo personal training
  • Pas daarna besluit je of je doorgaat. Toch niet? Geen probleem.
  • Je zit nergens aan vast. Geen kleine lettertjes.


Slechts een paar plekken per maand beschikbaar. Vol = vol ⏰

Ga naar deze actie 

Prijzen bij Movement Lab

Movement Lab is niet te vergelijken met een reguliere sportschool. Dat merk je ook in de manier van betalen. We hebben namelijk geen abonnementen. Je zit dus nergens aan vast en je betaalt alleen voor wat je gebruikt. 

Ons concept is flexibel. Je betaalt niet als je op vakantie bent, tijdens feestdagen of wanneer je het echt even te druk hebt met werk. 

Duo personal training

37,50
per persoon per sessie

Geen vaste kosten. Je zit niet aan een pakket vast.

Elke maand betaal je alleen voor de trainingen die je geboekt hebt.

Vind je dit iets te prijzig?

Dan is onze Personal Gym misschien iets voor jou. Train in 30 minuten het hele lichaam. Afwisselende trainingen met maximaal resultaat.


Vanaf 30,- per 4 weken.

Meld je hier aan voor een gratis intake + 1e training

Dit zeggen onze klanten

Na veel sportscholen en dieten leek het me goed om eens te kijken wat een Personal trainer me kan brengen om zo niet tijdelijk maar voor een langere periode fit te zijn en blijven. Door de motivatie, handvatten en op maat gemaakte trainingen merk ik dat ik permanent fitter ben en hebben ze mij echt geholpen betere inzichten te geven wat wel en wat niet kan
Review
Vincent Groenendijk
Bij Movement Lab word je goed en professioneel geholpen. Ik heb de 12 weken persoonlijke begeleiding gevolgd. Je wordt hierbij 1-op-1 geholpen met sporten en met voedingsadvies. Dit is op je persoonlijke voorkeuren/dieet wensen afgestemd. Ik ben erg blij dat ik deze stap genomen heb en elke keer als ik op de weegschaal sta word ik nog vrolijker.
Review
Cindy Wehkamp
Mijn Trainer Reinder maakt de investering meer dan waard. Hij onderscheidt zich door heldere en visuele uitleg over de theorie achter de oefeningen en geeft je alle vertrouwen dat je je doel gaat halen. Daar twijfel ik bij Reinder geen seconde aan! Heb weer zin om te gaan sporten!
Review
Curt Hoyer