Personal trainer in Woerden

Op zoek naar een personal trainer in Woerden of in de buurt van Woerden? Lees er alles over!

Voor alle duidelijkheid: we zijn niet gevestigd als personal trainer in Woerden, maar in Bodegraven. Wacht even, klik niet gelijk weer weg.
Binnen 15 minuutjes rijd je met je auto vanaf het centrum van Woerden naar onze personal training studio. Je kan op ons terrein parkeren.

Is goed te doen, toch? Lees daarom nog even verder, want onderaan deze pagina doen we je een zeldzaam goed aanbod.

Wél resultaat. Geen luchtkastelen.

1-op-1 afslanktrajecten van 12 weken voor mensen die klaar zijn met ge-jojo met hun gewicht. Resultaat: een krachtig lijf, een gezond gewicht en een energiek leven.
Ik wil wél resultaat

Personal training ook tijdens de lockdown

Open tijdens de lockdown? Mag dat? Zeker. In onze buitengym trainen we helemaal coronaproof en volgens alle maatregelen gewoon door.

Tevredenheidsgarantie

90 dagen garantie. Niet tevreden? Geld terug.

Afvallen zonder kletskoek

Geen moeilijke diëten, maar simpele principes.

Geen pottenkijkers aanwezig

Alleen jij en je trainer. Geen toeschouwers in onze privégym.

Er moet nu wat gebeuren…

Je bent op zoek naar een personal trainer in Woerden. En dat doe je vast niet zomaar.

Door allerlei omstandigheden is je gezondheid wat het nu is. Maar je voelt dat er nu wat aan moet gebeuren. Na het traplopen ben je buiten adem. Na een werkdag heb je weinig energie over voor de dingen die ertoe doen. En het lukt maar niet om af te vallen, want je wilt toch ook genieten van verjaardagen, vakanties en feestdagen.

Wat als ik je vertel dat je gezondheid verbeteren heel goed samengaat met genieten. En dat dit je leven binnen nu en drie maanden totaal verandert. Stel je voor: je bent 5-10 kilo lichter, hebt energie over na je werkdag en voelt je als herboren. Gegarandeerd.

Wij helpen je afrekenen met ongezonde gewoontes en plaatsen jou weer in controle over je gezondheid en gewicht. Met simpele principes en plezier. Direct resultaat én skills voor de rest van je leven.

Ik pak de controle terug

Na tien sessies ben ik slanker, fitter, gezonder en voel ik me elke week beter. Met Reinder werk ik samen aan een gezondere en fittere toekomst, met meer weerstand en een slanker lichaam. Reinder is goed voorbereid, geeft goed uitleg en kan gelukkig tegen een stootje. En een grapje. Ook om 8 uur ‘s ochtends. Ik ga met veel plezier naar de training en het is nog goed voor je ook!! Ik zeg: doen! Kado voor jezelf.

Coco Gubbels

Erg fijne sportschool met veel persoonlijke aandacht! Naast intensieve begeleiding tijdens het sporten is er ook aandacht voor zaken als voeding, slapen, stressfactoren etc. zonder dat dat storend is. Deze jongens weten waar ze het over hebben. Sport bestaat uit intensieve oefeningen zonder overbelasting of het gevoel dat het boven je kunnen is.

Adriaan den Broeder

Na 12 weken…

 • heb je grip op je gewicht. Je bent de eerste 5 – 10 kilo kwijt en weet precies hoe zelf blijft afvallen. Geen ge-jojo meer voor de rest van je leven.

 • heb je energie over na je werkdag. Je leven bestaat uit meer dan werk. Je hebt ‘s avonds, in het weekend en in de vakantie energie voor de dingen die ertoe doen.

 • voel je je minstens 5 jaar jonger. Activiteiten die je al jaren niet meer kon, gaan je makkelijker af. Je hebt veel meer mogelijkheden en voelt je als herboren.

Dit wil ik!

Hoe werkt het?

3 heldere stappen

Personal training Woerden

Gerben Bulsink

“Het persoonlijke aspect in het traject heeft ervoor gezorgd dat ik nu wel mijn doelen heb behaald. Op alle gebieden voel ik mijzelf veel fitter. Mijn vetpercentage is van 27% naar 13% gegaan. In mijn werk uit het zich in minder klachten zoals hoofdpijn en spanningspijnen in de nek en dat ik niet meer uitgeblust thuiskom na een lange dag werken. Op vakantie had ik geen enkele moeite met de bergbeklimmingen. Voorgaande jaren had ik er niet zoveel plezier meer in doordat het gewoon te zwaar was.”

Afvallen: doe het goed of doe het niet

“De beste manier om 10 kilo aan te komen is door eerst 8 kilo af te vallen”, wordt er wel eens gezegd.

Dat klopt. Onderzoek wijst uit dat pogingen om af te vallen vaak leiden tot meer gewicht. Na elke mislukte poging sta je er dus slechter voor dan eerst. Meer kilo’s en minder vertrouwen.

Wil je afvallen?

Kies niet voor schijnoplossingen zoals pilletjes, sapjes en “in-6-weken-slank” onzin.

Ga voor een blijvende verandering van je leefstijl die je vol kan én wil houden.

Of begin er helemaal niet aan.

Heb je je buik vol van gebakken lucht? Wil je nu wél blijvend resultaat?

Ja, dat wil ik!

Dit krijg je allemaal

in het programma Gezond Gewicht

 • 2 keer per week 60 minuten personal training in de buurt van Woerden (12 weken lang)

 • Elke 4 weken een InBody-scan

 • Wij zijn dagelijks bereikbaar via de chat voor vragen

 • Toegang tot exclusieve kennis in onze app

 • Wilskrachttraining voor meer discipline

 • Aan het einde van de 12 weken een gratis Fit Scan zodat je je resultaat op alle fronten ziet

 • Tevredenheidsgarantie. Na 90 dagen niet tevreden? Dan krijg je je geld terug.

Personal training Woerden
De investering

In 4 termijnen

304,25per maand

In 1 termijn

1197eenmalig
Schrik je van het bedrag?

Dat kunnen we ons best voorstellen. Het is niet niks. We begeleiden je 1-op-1 en dat kost nu eenmaal wat. We beloven je dan ook resultaat. Meer energie, minder kilo’s en een gezonder lichaam.

Ben je na 90 dagen niet tevreden over het resultaat? Dan krijg je gewoon je geld terug. Zonder gedoe.

Je kan het bedrag in 4 termijnen betalen als dat beter uitkomt.

Is het alsnog niet haalbaar? Bekijk dan eens onze groepstrainingen.

Soms gehoorde vragen en twijfels

en onze antwoorden daarop

 • Sporten kost me tijd en ik heb het druk

  Die gedachte snappen we. In een druk schema kan het best een uitdaging zijn om tijd te vinden voor sporten. Maar besef je ook dat sporten je tijd oplevert. Je hebt meer energie en voelt je fitter en scherper. Je kunt dus meer doen in minder tijd. Daarnaast zal je er bewust tijd voor vrij moeten maken, wat ten koste gaat van andere dingen. Het is aan jou of je dit wilt.

 • Ik voel me niet prettig bij andere sporters

  Vervelend! We gunnen iedereen een plek om veilig te kunnen sporten. Daarom is de personal training altijd in een privégym. Dat betekent dat alleen jij en je trainer in de ruimte zijn. Geen pottenkijkers dus.

 • Van wie krijg ik de trainingen?

  De trainingen worden gegeven door Jesse en Reinder. We zijn beiden opgeleid als personal trainer en weten hoe jij je doelen gaat halen. Je krijgt altijd training van dezelfde personal trainer. Wel zo vertrouwd.

 • Wat als ik niet tevreden ben?

  Dan kan je zonder voorwaarden gebruik maken van onze niet-tevreden-geld-terug garantie.

 • Ik heb al van alles geprobeerd, maar niets werkt

  Dit vinden we erg jammer om te horen. Je bent niet de enige. Veel mensen hebben al talloze pogingen gedaan om af te vallen, maar het lukt maar niet. Of ze vallen wel af, maar zijn een jaar later nog zwaarder dan ervoor. Ben je klaar met ge-jojo? Wil je deze keer wél resultaat? We werken met jou aan een blijvende leefstijlverandering die je vol kan én wil houden. Blijvend resultaat dus.

 • Geven jullie personal training in Woerden?

  Nee, onze personal training studio is niet gevestigd in Woerden, maar in Bodegraven. Ongeveer 15 minuten rijden met de auto.

Personal trainer in Bodegraven

Jesse Romijn
Personal trainer bij Movement Lab

Proberen zonder risico voor €1

Je hoeft je niet gelijk vast te leggen voor lange tijd.

Probeer het 2 weken voor €1.

Pas daarna beslis je of je doorgaat.

Voor deze actie zijn maar een paar plekken per maand beschikbaar. Meld je vandaag nog aan.

Meld je snel aan
Geen kleine lettertjes. Je zit nergens aan vast.
Personal trainer in Bodegraven

Jesse Romijn
Personal trainer bij Movement Lab