Sportschool in Bodegraven: Movement Lab

Op zoek naar fitness in Bodegraven? Movement Lab is net even anders dan andere sportscholen in Bodegraven. Wij geven 1-op-1 begeleiding of trainen in kleine groepjes tot 4 sporters. Onderaan deze pagina vind je ons scherpe actieaanbod. Kijk daar zeker even naar.

Bij deze sportschool in Bodegraven hoef je niet…

 • eindeloos te sporten in de hoop op een beetje resultaat. Want je valt gegarandeerd af, wordt fitter en weet hoe je dit moet behouden. Toch niet tevreden? Dan krijg je je geld terug. Zonder voorwaarden.

 • zelf de discipline op te brengen om te blijven sporten. Je sport altijd op afspraak. Jouw trainer is de stok achter de deur.

 • te wachten tot anderen eindelijk klaar zijn met jouw favoriete apparaat. Bij onze sportschool sport je in een privégym.

Dit wil ik!

Deze sportschool in Bodegraven = open tijdens lockdown

Open tijdens de lockdown? Mag dat? Zeker. In onze buitengym trainen we helemaal coronaproof en volgens alle maatregelen veilig door.

Tevredenheidsgarantie

90 dagen garantie. Niet tevreden? Geld terug.

Afvallen zonder kletskoek

Geen moeilijke diëten, maar simpele principes.

Geen pottenkijkers aanwezig

Nooit onverwachte toeschouwers tijdens het fitnessen.

Eerst zien, dan geloven…

Je bent op zoek naar een sportschool in Bodegraven omdat je iets aan je gezondheid wilt doen. Maar hoe en waar? Eerdere pogingen om af te vallen zijn mislukt. Of afvallen lukte wel, maar het vasthouden van je gewenste gewicht lukte niet.

Dan is het logisch dat je eerst wilt weten of het deze keer wel gaat lukken voordat je ergens een abonnement afsluit.

En die mogelijkheid krijg je.

Voor minder dan de prijs van een kop koffie train je 2 weken bij ons. In die 2 weken krijg je 4x 60 minuten personal training. Na 2 weken weet je wat je van ons kan verwachten en merk je de eerste resultaten. Je beslist dan pas of je bij onze sportschool wil blijven trainen of niet.

Boek jouw 2 weken personal training voor €1

Na tien sessies ben ik slanker, fitter, gezonder en voel ik me elke week beter. Met Reinder werk ik samen aan een gezondere en fittere toekomst, met meer weerstand en een slanker lichaam. Reinder is goed voorbereid, geeft goed uitleg en kan gelukkig tegen een stootje. En een grapje. Ook om 8 uur ‘s ochtends. Ik ga met veel plezier naar de training en het is nog goed voor je ook!! Ik zeg: doen! Kado voor jezelf.

Coco Gubbels

Gemotiveerde en enthousiaste trainers. Een gezellige sfeer om mee te trainen, maar om ondertussen wel goed door te pakken. Er wordt gebruik gemaakt van goede kwaliteit fitnessapparatuur. Gepersonaliseerde training, perfect aangepast op ieders behoeften. Voor ieder probleem een creatieve en afwisselende oplossing.

Wanda Plugge

2 weken voor €1

Probeer onze trainingen 2 weken voor €1 uit. Je zit nergens aan vast.

Lees meer

Afvallen

12-weken programma voor mensen die klaar zijn met ge-jojo. Resultaat: een krachtig lijf, een gezond gewicht en een energiek leven.

Lees meer

Fit worden

Personal training en groepslessen voor een gezond en sterk lichaam vol energie.

Lees meer

“Erg fijne sportschool met veel persoonlijke aandacht! Naast intensieve begeleiding tijdens het sporten ook aandacht voor zaken als voeding, slapen, stressfactoren, etc zonder dat dat storend is. Deze jongens weten waar ze het over hebben. Sport bestaat uit intensieve oefeningen zonder overbelasting of het gevoel dat het boven je kunnen is.”

Adriaan den Broeder

Afvallen: doe het goed of doe het niet

“De beste manier om 10 kilo aan te komen is door eerst 8 kilo af te vallen”, wordt er wel eens gezegd.

Dat klopt. Onderzoek wijst uit dat pogingen om af te vallen vaak leiden tot meer gewicht. Na elke mislukte poging sta je er dus slechter voor dan eerst. Meer kilo’s en minder vertrouwen.

Wil je afvallen?

Kies niet voor schijnoplossingen zoals pilletjes, sapjes en “in-6-weken-slank” onzin.

Ga voor een blijvende verandering van je leefstijl die je vol kan én wil houden.

Of begin er helemaal niet aan.

Heb je je buik vol van gebakken lucht? Wil je nu wél blijvend resultaat?

Probeer deze sportschool in Bodegraven 2 weken voor €1

Soms gehoorde vragen en twijfels

en onze antwoorden daarop

 • Sporten kost me tijd en ik heb het druk

  Die gedachte snappen we. In een druk schema kan het best een uitdaging zijn om tijd te vinden voor de sportschool. Maar besef je ook dat sporten je tijd oplevert. Je hebt meer energie en voelt je fitter en scherper. Je kunt dus meer doen in minder tijd.

 • Sporten ligt ver buiten mijn ‘comfortzone’ en ik voel me daarom niet prettig bij andere sporters

  Vervelend! We gunnen iedereen een plek om veilig te kunnen sporten in Bodegraven. Daarom is de personal training altijd in een privégym. Dat betekent dat alleen jij en je trainer in de ruimte zijn. Een sportschool voor jezelf dus.

 • Waarom zou ik voor deze sportschool kiezen?

  Er zijn veel plekken waar je kunt fitnessen in Bodegraven. Als je graag in een grootschalige sportschool met een groot aanbod aan groepslessen traint, kan je beter niet voor ons kiezen. Zoek je een kleinschalige sportschool met 100% resultaat garantie? Dan ben je bij Movement Lab aan het juiste adres.

 • Ik heb al van alles geprobeerd, maar niets werkt

  Dit vinden we erg jammer om te horen. Je bent overigens niet de enige. Veel mensen hebben al talloze pogingen gedaan om af te vallen, maar het lukt maar niet. Of ze vallen wel af, maar zijn een jaar later nog zwaarder dan ervoor. Bij deze sportschool reken we af met ge-jojo. We werken met jou aan een blijvende leefstijlverandering die je vol kan én wil houden. Blijvend resultaat dus.

 • Waar is de sportschool in Bodegraven gevestigd?

  Onze sportschool bevindt zich aan de Dronensingel 1, misschien wel bij jou bekend als de oude Koekjesfabriek.

 • Waarom geven jullie zoiets waardevols weg voor €1?

  We merken dat mensen graag eerst willen proberen of ze een sportschool fijn vinden voordat ze ergens een pakket afnemen. In vier trainingen heb je rustig de tijd om te bepalen of je bij ons wilt blijven sporten. In die twee weken begin je ook al de eerste resultaten te merken. Wanneer je ons en onze werkwijze beter kent, kan je een veel betere beslissing maken.

Fitness in Bodegraven

Jesse Romijn
Personal trainer bij Movement Lab

Proberen zonder risico

Je hoeft je niet gelijk vast te leggen voor lange tijd.

Probeer het 2 weken voor €1.

Pas daarna beslis je of je doorgaat.

Voor deze actie zijn maar een paar plekken per maand beschikbaar. Meld je vandaag nog aan.

Meld je snel aan
Geen kleine lettertjes. Je zit nergens aan vast.