Personal trainer begeleidt sporter bij squat

De discipline komt van ons. Het resultaat is voor jou.

Wat je doel ook is, een steuntje in de rug kunnen we allemaal wel gebruiken. Laat een personal trainer jouw trainingsplan maken, motiveren en assisteren. Voor maximaal resultaat in minimale tijd.

Boek een gratis intake


Tevredenheidsgarantie

Resultaat verzekerd

Wij zorgen dat jij goed en veilig traint. Daardoor zijn de resultaten het logische gevolg.
Geen kletskoek

Geen vaste kosten

Je betaalt per training. Ben je met vakantie, druk met werk of een ander reden? Dan betaal je niks.
Geen pottenkijkers

Geen pottenkijkers 

Alleen jij en je trainer. Andere sporters zijn er niet. 

Personal training in een privégym. Alles draait om jou.

Dit zal je bij ons in de personal training nooit tegenkomen:


  1. Wachten tot een apparaat eindelijk vrij is  
  2. Vaste maandelijkse kosten
  3. Bezig zijn met de mening van anderen (want er zijn geen andere sporters)                                                      


Dit mag je wél van ons verwachten:


  • Jouw personal trainer is je stok achter de deur
  • Trainingen zijn volledig op jou afgestemd
  • Onze gym is schoon en alles wordt voor je klaargezet

Onze programma's:

cardio pilates

Fit worden

Combinatie van kracht en conditie. Meer energie krijgen om je dagen energieker door te komen. Perfect voor het verlagen van visceraal vet (schadelijk orgaanvet).
Klant op Inbody

Afvallen

Fysieke trainingen die het afvallen makkelijker maken. De voedingscoaching doen we samen met Jolien van Praktijk ABEL. Geen gekke sapjes en kuren.

Voor mannen

Spiermassa aankomen voor een groter fysiek. Vetpercentage verlagen voor beter zichtbare spieren. Focus op de spieren die jij belangrijk vindt. 
Sporter voert squat uit met de aquabag onder toeziend oog van personal trainer

Voor vrouwen

Focus op billen, buik en benen. Verlaging van het vetpercentage voor het benadrukken van de vrouwelijke vormen. Voor een krachtig, strakker lichaam.
Sporter bokst met personal trainer

(Kick)boksen

(Kick)boksen maakt je fit en is daarnaast heel leuk om te doen. Ook boost het je zelfvertrouwen. Real-life bokservaring door het slaan en trappen tegen de pads.

Sporter voert squat uit onder toeziend oog van personal trainer

Medisch fitness

Ideaal voor mensen met pijnklachten. Analyseren van houding en beweegpatronen. Incl. oefeningen voor thuis en om de pijn heen werken.
Wanda Plugge
"Als arts weet ik prima hoe afvallen inhoudelijk werkt. Voor veel van mijn patiënten levert een gezonde leefstijl ook veel winst op. Toch bieden de praktische inzichten en ervaring van Reinder iets extra’s.  Dat maakt dat het doel makkelijker te bereiken is. Deze inzichten kan ik nu ook in mijn werk goed gebruiken."


Wanda (-7 kilo)

Gezond gewicht app

Zó zijn wij jouw stok achter de deur

Plan je afspraken in de Movement Lab app. De afspraak verschijnt niet alleen in je eigen agenda, maar ook in die van je trainer. En, voilà daar is die bekende stok achter de deur. 

Heb je een (voedings)vraag? Ook geen probleem. Je bereikt jouw trainer direct in de chat via deze app.

Alles snel en eenvoudig op één plek.

Gratis intake +

1e training ✅

Aanmelden 

Prijzen bij Movement Lab

Movement Lab is niet te vergelijken met een reguliere sportschool. Dat merk je ook in de manier van betalen. We hebben namelijk geen abonnementen voor de personal training. Je zit dus nergens aan vast en je betaalt alleen voor wat je gebruikt. 

Ons concept is flexibel. Je betaalt niet als je op vakantie bent, tijdens feestdagen of wanneer je het echt even te druk hebt met werk. 

Personal training

58,-
per sessie

Geen vaste kosten. Je zit niet aan een pakket vast.

Elke maand betaal je alleen voor de trainingen die je geboekt hebt.

Gratis intake aanvragen 

Vind je dit iets te prijzig?

Dan is het sporten onder begeleiding misschien iets voor jou. Train in 30 minuten het hele lichaam. Afwisselende trainingen met maximaal resultaat.


Vanaf 30,- per 4 weken.

Meld je hier aan voor een gratis kennismaking  + 1e training

Onze klanten over personal training

Nooit geweten dat sporten ook heel leuk kan zijn. Super goede  begeleiding door Jesse en Reinder. Er wordt per keer gekeken naar de belastbaarheid van de gewrichten en spieren. Lukt iets niet, wordt de training direct aangepast en vaak lukt die oefening dan de volgende keer wel. Eerste 10 kg zijn verdwenen. Op naar de volgende 10!

Review

Arianne Bulsink

Professionele sportschool met persoonlijke begeleiding. Prestaties worden gevolgd en alle spiergroepen worden versterkt. Je wordt uitgedaagd het uiterste te geven.


Inmiddels 5 maanden bezig. Het wordt steeds leuker. Uitdagend om steeds de grenzen van je kracht te zoeken en te ontdekken dat je grenzen kunt verleggen . En nog gezellig ook.
Review
Marcel de Jager
Sporten heb ik nooit leuk gevonden, maar inmiddels ga ik niet meer met tegenzin naar de sportschool! De oefeningen zijn afwisselend, uitdagend én zijn vol te houden door de persoonlijke begeleiding. Het is hard werken, maar er is gelukkig ook tijd voor een praatje tussendoor. Hierdoor heb ik aan het einde van de training vaak het gevoel dat de tijd voorbij is gevlogen en ga ik met een voldaan gevoel weer naar huis.

Wat ik heel fijn vind is dat we hebben gekeken naar de balans tussen werken, voeding, slapen en bewegen. Door kleine aanpassingen te doen heb ik meer energie gekregen en merk ik dat ik veel beter in mijn vel zit!
Review

Anouk op 't Landt