Fitness in Bodegraven

Gezondheid zit niet in een potje

Die ene pil voor ultieme gezondheid bestaat niet, maar het recept wel. Ontdek hoe jij fit wordt met onze personal trainingen.

Privégym

Privégym

Jij en je trainer zijn de enigen in de gym. Geen andere mensen met een mening of bezette apparaten.
Persoonlijke uitdaging

Persoonlijk uitdagend

In de trainingen gaan we tot het gaatje wanneer het kan. En doen we rustig aan wanneer het nodig is. Geen onmogelijke opgave, dus.

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie

90 dagen garantie. Niet tevreden? Geld terug.

Fit zijn in 2021

In de huidige wereld zijn zitten, makkelijke voeding en een hoog verwachtingspatroon de norm. Hierdoor is een fit en gezond lichaam krijgen moeilijker dan ooit. Terwijl juist een fit lichaam beter in staat is de grote uitdagingen van het leven aan te gaan. Alles kunnen geven voor die belangrijke opdracht op het werk. Energie over na je werkdag om te investeren in de mensen van wie je houdt. Prettig in je vel zitten en met zelfvertrouwen voor de dag komen.

Anne
De trainingen bij Movement Lab zijn erg prettig. Elke training is verschillend waardoor het nooit eentonig is, maar waarbij het wel genoeg uitdaging biedt. De persoonlijke begeleiding is professioneel en tegelijkertijd ongedwongen, wat zorgt voor veel plezier, uitdaging en veiligheid tijdens de training waardoor blessures voorkomen worden. Door deze begeleiding leer ik veel over een goede houding, verschillende spiergroepen en hoe je op een correcte manier kunt sporten. Movement Lab heeft een hele fijne sfeer waardoor ik na elke training met een ontzettend voldaan gevoel naar huis ga!
Anne van der Schagt

Fit worden in 2021

Waarschijnlijk lees je deze pagina omdat je op dit moment dit fitte lichaam niét hebt. En zijn er nog dingen die je tegenhouden.

Starten met trainen is één ding, volhouden is twee. In de personal training is er altijd een stok achter de deur. De afspraak met een trainer zeg je niet zo gemakkelijk af.

Misschien heb je nu moeite om momenten te vinden voor het sporten. Je wordt niet betaald om te sporten zoals een topsporter, dus is tijd vrijmaken niet altijd makkelijk. Gelukkig deelt een personal trainer de training zo efficiënt mogelijk in en je hoeft niet te wachten tot anderen eindelijk klaar zijn op dat ene apparaat. Ook hoef je zelf niet na te denken over welke oefeningen je moet gaan doen. Geen verspilde tijd dus.

Bekijk het daarnaast dan ook nog eens op deze manier: we werken minimaal één dag per week voor ons pensioen. In dat licht zijn die twee uurtjes sporten per week, wat ook een investering in de toekomst is, helemaal niet zo’n gek idee. Een lichamelijk pensioen noemen we dat.

Neem contact met ons op

Dit is personal training

Misschien weet niet je wat personal training is of je overweegt personal training te nemen maar je weet niet zeker of het bij je past. Daarom een korte uitleg. 

Een personal trainer luistert naar jou en wat je doel is. Het is vervolgens de taak van de personal trainer om de makkelijkste weg naar het doel uit te stippelen. In sessies van 60 minuten ga je in een privégym (alleen jij en je trainer aanwezig) samen aan de slag. Ideaal wanneer je weinig tijd hebt, je zelf niet weet hoe het doel bereikt of wanneer je geblesseerd bent (geweest).

Een personal trainer: 

  • Zorgt dat jij je doel haalt
  • Bespaart je heel veel tijd
  • Weet wat voor jou werkt

Dit heb je binnen tien weken bereikt

Vinkje

Je zit beter in je vel

Je zelfvertrouwen is gestegen. Je beweegt makkelijk en soepel. Alsof de klok een paar jaar is teruggezet.
Vinkje

Energie over na je werkdag

Je hebt ‘s avonds, in het weekend en in de vakantie energie voor de dingen die ertoe doen.
Vinkje

Je gezondheid geboost

Een flinke duit in de lichamelijke pensioenpot. Je gezondheid is er al flink op vooruit gegaan.

Ook deze resultaten halen?

Ja, dat wil ik!

De 3 onderdelen van elke training

Explosiviteit

Explosiviteit

Zware gewichten verplaatsen.

Resultaat: Je bent krachtiger. Tillen van boodschappen of andere zware dingen gaat je makkelijker af.

Snel herstel

Snel herstel

Snel kunnen herstellen van inspanning.

Resultaat: Je herpakt je adem snel. Het kantoor van je collega op 4-hoog binnenlopen kan zonder twee minuten op adem te moeten komen.
Volhouden

Volhouden

Een inspanning langere tijd volhouden.

Resultaat: Je fietst gemakkelijk naar Gouda (dit ligt natuurlijk anders als je een websitebezoeker uit Groningen bent ;))

Dé complete training die zorgt voor een gezond en sterk lichaam

Onze sporters aan het woord

Heel veel. Ik sleep zoveel minder mezelf mee de hele dag: ik kom gemakkelijker de trap op, ik kan langer wandelen, ik ben gewoon fitter en sterker. 


Dat doet ook iets met je humeur en met je hoofd: je voelt je lekkerder en dat straal je ook af op je omgeving.

De resultaten van Coco

Coco Gubbels

“Het persoonlijke aspect in het traject heeft ervoor gezorgd dat ik nu wel mijn doelen heb behaald. Op alle gebieden voel ik mijzelf veel fitter. In mijn werk uit het zich in minder klachten zoals hoofdpijn en spanningspijnen in de nek en dat ik niet meer uitgeblust thuiskom na een lange dag werken. Op vakantie had ik geen enkele moeite met de bergbeklimmingen. Voorgaande jaren had ik er niet zoveel plezier meer in doordat het gewoon te zwaar was.”

De resultaten van Gerben Bulsink
Gerben Bulsink
Gemotiveerde en enthousiaste trainers. Een gezellige sfeer om mee te trainen, maar om ondertussen wel goed door te pakken.  Gepersonaliseerde training, perfect aangepast op ieders behoeften. Voor ieder probleem een creatieve en afwisselende oplossing.
Wanda Plugge
Wanda Plugge

Ik ben het volgende succesverhaal!

Begin hier


Over Movement Lab

Dit krijg je allemaal met personal training

  • Personal training in onze privégym
  • Zelf je trainingen in onze agenda inplannen
  • Trainingssessies van 60 minuten
  • Wij zijn dagelijks bereikbaar via onze chat voor jouw vragen
  • Toegang tot exclusieve content over voeding en slaap in onze app
  • Trainen met specialistische materialen
  • Resultaatgarantie. Niet tevreden na 90 dagen? Geld terug.

Soms gestelde vragen

Sporten kost me tijd en ik heb het druk

Die gedachte snappen we. In een druk schema kan het best een uitdaging zijn om tijd te vinden voor sporten. Maar besef je ook dat sporten je tijd oplevert. Je hebt meer energie en voelt je fitter en scherper. Je kunt dus meer doen in minder tijd. Daarnaast zal je er bewust tijd voor vrij moeten maken, wat ten koste gaat van andere dingen. Het is aan jou of je dit wilt.


Ik voel me niet prettig bij andere sporters

Vervelend! We gunnen iedereen een plek om veilig te kunnen sporten. Daarom is de personal training altijd in een privégym. Dat betekent dat alleen jij en je trainer in de ruimte zijn. Geen pottenkijkers dus.

Kan ik jullie training ook eens proberen?
Zeker. 2 weken voor €1. Je zit helemaal nergens aan vast. In die 2 weken krijg je 4x personal training, dus 1-op-1. Na die twee weken beslis je of je doorgaat of niet.


Hoe zien de trainingen eruit?
In 60 minuten krijg je een complete training waarin we je uitdagen op zowel kracht als uithoudingsvermogen. Je fitheid verbetert op alle fronten: meer kracht, meer uithoudingsvermogen en sneller herstel.

Eerst even een vraag stellen?

Vraag maar raak. Kost natuurlijk niks.

Vraag stellen 
arrow_drop_up arrow_drop_down