Krachttraining met garantie op resultaat

Slimme groepstrainingen onder begeleiding van een ervaren personal trainer voor spiergroei. Zonder te hoeven wachten op apparaten. Klaar in 45 minuten.

Gratis intake en proeftraining 


Review

Persoonlijk

Train altijd onder begeleiding van een ervaren personal trainer
Duimpje in sportschool Bodegraven

Specialistisch materiaal

De beste materialen geven de mooiste resultaten. 
Vinkje

Resultaat verzekerd

Wij zorgen dat jij goed en veilig traint. Daardoor zijn de resultaten het logische gevolg.

Jesse, personal trainer in Gouda

Trainen met garantie op resultaat...

....dat had ik ook wel gewild. Toen ik als beginner de sportschool binnenstapte had ik geen idee waar ik moest beginnen. Dus ik ging op zoek, op zoek naar de juiste oefeningen voor mijn doel. De juiste uitvoering van die oefeningen en ik wilde antwoordt op mijn voedingsvragen. 

Die zoektocht heeft mij veel tijd gekost. En precies dat kan kan ik jou nu besparen. Ik garandeer jou resultaat in 2 tot 3 keer per week, 45 minuten trainen. 

Ik bedenk de trainingen, zet de materialen voor je klaar en zorg dat je nooit hoeft te wachten tot een apparaat eindelijk vrij is. Op die manier is 45 minuten trainen meer dan genoeg. 

Wil jij graag volledig ontzorgd trainen, met de garantie op resultaat? Dan zie ik je graag terug in de gratis proeftraining.

Jesse, ik kom d'r nu aan


Janco Schot

Review van  Janco Schot

Inmiddels ben ik 10 kilo afgevallen. Ik vind zelf dat ik er een stuk gezonder uit zie. Ik ben gespierder in mijn borst en schouders en het buikje is er grotendeels af.

Daarnaast voel ik me veel en veel fitter. Ik heb fysiek werk en kan nu meer van mijn lichaam eisen. En dat kost ook nog eens minder energie. Hierdoor werk ik langer en harder door.

De trainingen gaan me ook beter af. Toen ik begon, kon ik veel oefeningen gewoon niet. Nu heb ik meer controle over mijn lichaam en ben ik soepeler. Ook mijn balans is sterk verbeterd.

Verder is het ideaal dat je zelf in de app je trainingen kan inplannen en dat ze makkelijk te bereiken zijn.

Zo doen wij aan krachttraining

Resultaat. Dat is veruit de belangrijkste reden om te gaan fitnessen. Tuurlijk, gezelligheid in de training en je hoofd leegmaken heeft ook waarde. Maar als resultaten uitblijven, is de handdoek snel gegooid. 

Bij Movement Lab word je volledig ontzorgd. Jouw personal trainer maakt de trainingen, geeft uitleg en tips voor een optimale uitvoering. Onze specialistische materialen stimuleren de spieren voor maximale spiergroei.  Ook maken we inzichtelijk wat je resultaten zijn. Dat motiveert. 

Resultaten van krachttraining bij Movement Lab

  • Je kracht neemt meetbaar toe
  • Je spieren worden veel beter zichtbaar
  • Heel geschikt voor mensen met hypermobiliteitsklachten
  • Extreem lage blessurekans door constante begeleiding
  • Trainingen zijn kort (45 min) en zeer efficiënt. Uren in de sportschool staan is niet nodig. Nooit wachten op apparaten.

Enkele van onze reviews in Google ⭐⭐⭐⭐⭐

De begeleiding die ik van trainer Jesse krijg is professioneel en goed afgestemd op mij als persoon. Samen hebben we realistische doelen gesteld en werken we daar concreet naar toe. In een paar weken tijd voel ik me al fitter en sterker. Daarbij probeer juist aan te komen en krijg ik ook qua voeding de nodige begeleiding.
Review
Michel Ivulic
Ik had je zeker uitgelachen als je me 9 maanden geleden had gezegd dat ik sporten enigszins leuk zou gaan vinden... maar de verbeterde conditie, grotere spierballen en vooruit... ook de verloren kilo's hebben me toch over te streep getrokken. Zelfs nu de motivatie even wat minder is... Dat er geen opgepompte krachtpatsers en fitgirls in hun ondergoed rondlopen helpt trouwens ook. Jesse en Reinder zijn toegankelijk en kundig wat ervoor zorgt dat ik ook echt effectief aan het sporten ben en mijn vragen durft te stellen.
Kortom: professioneel, persoonlijk en gezellig!
Review
Linda de Lange
Professionele sportschool met persoonlijke begeleiding. Prestaties worden gevolgd en alle spiergroepen worden versterkt.  Je wordt uitgedaagd het uiterste te geven.
Inmiddels 5 maanden bezig. Het wordt steeds leuker. Uitdagend om steeds de grenzen van je kracht te zoeken en te ontdekken dat je grenzen kunt verleggen . En nog gezellig ook.
Review
Marcel De Jager

Prijzen bij Movement Lab

Movement Lab is niet te vergelijken met een reguliere sportschool. Dat merk je ook in de manier van betalen. Voor de groepstraining heb je geen abonnement. Je betaalt per keer en zit dus nergens aan vast. Wel zo handig tijdens vakanties of als je het gewoon even te druk hebt.

Twee mensen trainen tegelijkertijd. in een duo personal training

Pakket van 10 credits

Leuk om mee te starten
15,- per training
Movement Lab

Pakket van 25 credits

Meest gekozen

13,- per training

Krachttraining

Pakket van 50 credits

Meest voordelig

11,- per training

Meld je aan voor de gratis intake + proeftraining