2 weken, 1 euro, 0 risico.

Probeer zonder ergens aan vast te zitten of sporten bij Movement Lab bij je past. Na 2 weken beslis je of je blijft trainen of dat je stopt. Geen gedoe.
Dit lijkt me wel wat
Geen kleine lettertjes

Na 2 weken voor 1 euro beslis jij of je blijft of stopt.

Geen pottenkijkers aanwezig

Alleen jij en je trainer. Geen toeschouwers in onze privégym.

Geen risico’s

Of je nu blijft of stopt, na 2 weken zijn de eerste resultaten behaald

Eerst zien, dan geloven…

Je wil graag wat aan je gezondheid doen. Maar hoe en waar? Op Google kom je allerlei sportscholen tegen en iedereen roept dat je bij hen écht resultaat gaat halen. Maar om erachter te komen of dat ook echt zo is, moet je wel eerst een abonnement afsluiten.

Daar doen wij niet aan. Je wilt eerst weten of het werkt en pas daarna kiezen of je aan de slag gaat. Zonder ergens aan vast te zitten.

Voor €1 train je 2 weken bij ons. In die 2 weken krijg je 4x 60 minuten personal training. Na 2 weken weet je wat je van ons kan verwachten en merk je de eerste resultaten. Dit is een veel beter moment om te kiezen of je wilt blijven trainen of niet.

Ja, dit wil ik proberen!

Gemotiveerde en enthousiaste trainers. Een gezellige sfeer om mee te trainen, maar om ondertussen wel goed door te pakken. Er wordt gebruik gemaakt van goede kwaliteit fitnessapparatuur. Gepersonaliseerde training, perfect aangepast op ieders behoeften. Voor ieder probleem een creatieve en afwisselende oplossing.

Wanda Plugge

Na tien sessies ben ik slanker, fitter, gezonder en voel ik me elke week beter. Met Reinder werk ik samen aan een gezondere en fittere toekomst, met meer weerstand en een slanker lichaam. Reinder is goed voorbereid, geeft goed uitleg en kan gelukkig tegen een stootje. En een grapje. Ook om 8 uur ‘s ochtends. Ik ga met veel plezier naar de training en het is nog goed voor je ook!! Ik zeg: doen! Kado voor jezelf.

Coco Gubbels

Na 2 weken…

 • voel je al dat de trainingen je makkelijker af gaan. Je beginners-spierpijn is voorbij en je kan aanzienlijk meer dan in de eerste training.

 • kan je veilig en effectief trainen. Je leert hoe je veilig tilt, het maximale uit een oefening haalt en goed adem haalt tijdens een training.

 • weet je wat ervoor nodig is om resultaat te halen. Niks zo zuur als veel moeite doen voor 0 resultaat. Om dat te voorkomen geven we je de belangrijkste principes mee.

Dit wil ik!

Of je nu besluit om na 2 weken door te gaan of te stoppen, deze voordelen heb je sowieso te pakken!

“Erg fijne sportschool met veel persoonlijke aandacht! Naast intensieve begeleiding tijdens het sporten ook aandacht voor zaken als voeding, slapen, stressfactoren, etc zonder dat dat storend is. Deze jongens weten waar ze het over hebben. Sport bestaat uit intensieve oefeningen zonder overbelasting of het gevoel dat het boven je kunnen is.”

Adriaan den Broeder

Dit krijg je allemaal

in 2 weken

 • 4x 60 minuten personal training

 • 1-op-1 begeleiding van een personal trainer

 • Coaching op beweging, voeding, slaap en ontspanning

 • Een InBody-scan die je lichaamssamenstelling meet

 • Toegang tot exclusieve kennis in onze app

 • De tijd om al je vragen te stellen

Voor slechts €1.

Boek gelijk 2 weken
2 weken voor €1

€1 maar?

Die €1 is geen foutje. Het klopt echt.
Voor minder dan een kop koffie probeer je het 2 weken uit. Zonder addertjes onder het gras.

2 weken voor €1

Soms gehoorde vragen en twijfels

en onze antwoorden daarop

 • Zit ik echt nergens aan vast?

  Nee. Je kunt het 2 weken voor €1 proberen. Daarna kan je er mee stoppen als je wilt.

 • Waarom geven jullie zoiets waardevols weg voor €1?

  We merken dat mensen graag eerst willen proberen of ze een sportschool fijn vinden voordat ze ergens een pakket afnemen. In vier trainingen heb je rustig de tijd om te bepalen of je bij ons wilt blijven sporten. In die twee weken begin je ook al de eerste resultaten te merken. Wanneer je ons en onze werkwijze beter kent, kan je een veel betere beslissing maken.

 • Hoe kan ik me hiervoor aanmelden?

  Scroll naar beneden op onze pagina. Daar lees je precies hoe je je kunt aanmelden. Wacht niet te lang, want er zijn maar 4 plekken per maand beschikbaar.

 • Hoe zien de trainingen eruit?

  Je krijgt 1-op-1 training van een personal trainer. In de trainingen leggen we je de belangrijkste principes van een gezond en sterk lichaam uit. Verder gaan we natuurlijk lekker sporten. We beginnen op jouw niveau, dus geen probleem als je geen of weinig ervaring hebt.

Personal trainer in Bodegraven

Jesse Romijn
Personal trainer bij Movement Lab

Proberen zonder risico

Probeer het 2 weken voor €1.
Daarna beslis je pas of je doorgaat.

Voor dit speciale aanbod zijn niet onbeperkt plekken beschikbaar.
Elke maand slechts 4.

In verband met de lockdown kan je na 19 januari beginnen.

Nog 2 plekken beschikbaar voor januari.
Meld je alvast aan. Dan begin je direct na de lockdown.

Meld je aan om 1 van die 2 te zijn
Geen kleine lettertjes. Je zit nergens aan vast.