Sportende mensen met instructeur

Strakker, energieker, gezonder. 

Jij gaat sporten omdat je het zo leuk vindt?! Tuurlijk niet. Je wilt een sterk lichaam, een goede gezondheid en een bak energie. Dáárom ben je sportief. 


Dat begrijpen we.


Wij zorgen ervoor dat jij veel resultaat hebt, zonder dat het veel tijd kost. 

Start nu gratis 
Kleine groepen

Kleine groepen

Maximaal 6 deelnemers per training. Echte aandacht gegarandeerd.
Duim

Géén vaste kosten

Je betaalt per training. Ben je met vakantie, druk met werk of een ander reden? Dan betaal je niks. 

Tevredenheidsgarantie

Tevredenheidsgarantie

Ondanks behaalde resultaten niet tevreden? Niet-goed-geld-terug-garantie van 90 dagen. 
Zeer knappe jongen

Doe mij maar 1x een fit lichaam en een goede gezondheid graag. 

Een intakegesprek begint altijd met de vraag naar de doelen van de persoon tegenover mij. Het antwoord op de vraag is bijna altijd gelijk. Namelijk: een fit lichaam, een paar kilo kwijt en daarmee een goede gezondheid. 


Hoewel het doel gelijk is, is de betekenis voor iedereen anders. Een vader wil kunnen voetballen met zijn zoon, een ander wil graag lange fietstochten maken op vakantie en misschien wil jij wel top presteren op je werk. 


Die onderliggende doelen. Díe motiveren ons. Bij Movement Lab willen we graag het leven van de persoon tegenover ons mooier maken. En zo ontstond de Personal Group Training. Een effectief trainingsprogramma mét een stok achter de deur.   Resultaat verzekerd.

Personal Group Training in beeld

Dit zijn je resultaten na slechts 8 weken begeleid sporten

Vinkje

Strakker in je vel

Meer spier, minder vet. Dat is het recept voor een sportiever en strakker lichaam. (wees niet bang, je wordt geen bodybuilder :-)

Vinkje

Je hebt meer energie

Je leven bestaat uit meer dan werk. Je hebt ‘s avonds, in het weekend en in de vakantie energie voor de dingen die ertoe doen.
Vinkje

Je bent gezonder

Je hebt jouw gezondheid een flinke boost gegeven. Fijn voor nu, nog fijner in de toekomst.

Start nu gratis 

Onze sporters aan het woord

De trainingen bij Movement Lab zijn erg prettig. Elke training is verschillend waardoor het nooit eentonig is, maar waarbij het wel genoeg uitdaging biedt. De persoonlijke begeleiding is professioneel en tegelijkertijd ongedwongen, wat zorgt voor veel plezier en uitdaging tijdens de training.
Anne
Anne
''Inmiddels ben ik 10 kilo afgevallen. Ik vind zelf dat ik er een stuk gezonder uit zie. Ik ben gespierder in mijn borst en schouders en het buikje is er grotendeels af.''
Janco Schot
Janco
Gemotiveerde en enthousiaste trainers. Een gezellige sfeer om mee te trainen, maar om ondertussen wel goed door te pakken.  Gepersonaliseerde training, perfect aangepast op ieders behoeften.
Wanda Plugge
Wanda
App Movement Lab

Wil jij graag een paar kilo kwijt?

Onze Movement Lab app staat boordevol e-books en checklists om je te helpen die kilo's kwijt te raken. Ook zijn we via de app altijd bereikbaar voor jouw vragen. Gratis.
Sportende mensen krijgen instructie

Dit is Personal Group Training

 • Tevredenheidsgarantie: verzekerd resultaat
 • Nooit wachten op een apparaat, geen verspilde tijd
 • Alles over voeding in onze app
 • Voor elk niveau 
 • Ervaren trainer, met oog voor jou
 • Je kan dagelijks al je voedingsvragen stellen via de app
 • Stok achter de deur door de afspraken met jouw trainer
 • Afwisselende trainingen, zo wordt je training nooit saai

Proberen zonder risico?

Trainer legt oefening uit

Maak uitgebreid kennis met ons voor nop

 • Je leert de belangrijkste oefeningen. Zo kom je goed voorbereid in je eerste groepstraining.
 • Je leert ons en onze werkwijze kennen
 • Helemaal vrijblijvend. Jij bepaalt of je doorgaat na deze 2 trainingen.
Gerben Bulsink
“Het persoonlijke aspect in het programma heeft ervoor gezorgd dat ik nu wel mijn doelen heb behaald. Op alle gebieden voel ik mijzelf veel fitter. In mijn werk uit het zich in minder klachten zoals hoofdpijn en spanningspijnen in de nek en dat ik niet meer uitgeblust thuiskom na een lange dag werken. Op vakantie had ik geen enkele moeite met de bergbeklimmingen. Voorgaande jaren had ik er niet zoveel plezier meer in doordat het gewoon te zwaar was.”


Gerben Bulsink

Soms gestelde vragen

Sporten kost me tijd en ik heb het druk

Die gedachte snappen we. In een druk schema kan het best een uitdaging zijn om tijd te vinden voor sporten. Maar besef je ook dat sporten je tijd oplevert. Je hebt meer energie en voelt je fitter en scherper. Je kunt dus meer doen in minder tijd. Daarnaast zal je er bewust tijd voor vrij moeten maken, wat ten koste gaat van andere dingen. Het is aan jou of je dit wilt.


Hoeveel mensen zijn er aanwezig?
In de groep zitten maximaal 6 deelnemers. Daarnaast is je trainer (Jesse of Reinder) er natuurlijk. Verder zijn er nooit andere mensen in onze gym aanwezig tijdens de training.

Kan ik jullie training ook eens proberen?
Zeker. Je krijgt 2x personal training, dus 1-op-1. Je zit helemaal nergens aan vast. Na die twee sessies beslis je of je doorgaat of niet. En of je in een groepje wilt sporten of toch liever alleen. Makkelijk toch?


Hoe zien de trainingen eruit?
In 45 minuten krijg je een complete training waarin we je uitdagen op zowel kracht als uithoudingsvermogen. Je fitheid verbetert op alle fronten: meer kracht, meer uithoudingsvermogen en sneller herstel.