Krachttraining met garantie op resultaat

Slimme groepstrainingen onder begeleiding van een ervaren personal trainer voor spiergroei. Zonder te hoeven wachten op bezette apparaten.

2 gratis proeftrainingen


Review

Persoonlijk

Train altijd onder begeleiding van een ervaren personal trainer
Duimpje in sportschool Bodegraven

Specialistisch materiaal

De beste materialen geven de mooiste resultaten. 
Vinkje

90-dagen-garantie

Voldoen onze trainingen niet aan je verwachtingen? Dan krijg jij je geld terug.

Jesse, personal trainer in Gouda

Trainen met garantie op resultaat...

....dat had ik ook wel gewild. Toen ik als beginner de sportschool binnenstapte had ik geen idee waar ik moest beginnen. Dus ik ging op zoek, op zoek naar de juiste oefeningen voor mijn doel. De juiste uitvoering van die oefeningen en ik wilde antwoordt op mijn voedingsvragen. 

Die zoektocht heeft mij veel tijd gekost. En precies dat, kan kan ik jou nu besparen. Ik garandeer jou resultaat in 2 tot 3 keer per week, 45 minuten trainen. 

Ik bedenk de trainingen, zet de materialen voor je klaar en zorg dat je nooit hoeft te wachten tot een apparaat eindelijk vrij is. Op die manier is 45 minuten trainen meer dan genoeg. 

Wil jij graag volledig ontzorgt trainen, met de garantie op resultaat? Dan zie ik je graag terug in de 2 gratis proeftrainingen. 

Jesse, ik kom d'r nu aan


Janco Schot

Review van  Janco Schot

Inmiddels ben ik 10 kilo afgevallen. Ik vind zelf dat ik er een stuk gezonder uit zie. Ik ben gespierder in mijn borst en schouders en het buikje is er grotendeels af.

Daarnaast voel ik me veel en veel fitter. Ik heb fysiek werk en kan nu meer van mijn lichaam eisen. En dat kost ook nog eens minder energie. Hierdoor werk ik langer en harder door.

De trainingen gaan me ook beter af. Toen ik begon, kon ik veel oefeningen gewoon niet. Nu heb ik meer controle over mijn lichaam en ben ik soepeler. Ook mijn balans is sterk verbeterd.

Verder is het ideaal dat je zelf in de app je trainingen kan inplannen en dat ze makkelijk te bereiken zijn.

Zo doen wij aan krachttraining

Resultaat. Dat is veruit de belangrijkste reden om te gaan fitnessen. Tuurlijk, gezelligheid in de training en je hoofd leegmaken heeft ook waarde. Maar als resultaten uitblijven, is de handdoek snel gegooid. 

Bij Movement Lab wordt je volledig ontzorgd. Jouw personal trainer maakt de trainingen, geeft uitleg en tips voor een optimale uitvoering. Onze specialistische materialen stimuleren de spieren voor maximale spiergroei.  Ook maken we inzichtelijk wat je resultaten zijn. Dat motiveert. 

Resultaten van krachttraining bij Movement Lab

  • Je kracht neemt meetbaar toe
  • Je spieren worden veel beter zichtbaar (binnen enkele weken te zien)
  • Heel geschikt voor mensen met hypermobiliteitsklachten
  • Extreem lage blessurekans door constante begeleiding
  • Trainingen zijn kort (45 min) en zeer efficiënt. Uren in de sportschool staan is niet nodig. 

Enkele van onze reviews in Google ⭐⭐⭐⭐⭐

De begeleiding die ik van trainer Jesse krijg is professioneel en goed afgestemd op mij als persoon. Samen hebben we realistische doelen gesteld en werken we daar concreet naar toe. In een paar weken tijd voel ik me al fitter en sterker. Daarbij probeer juist aan te komen en krijg ik ook qua voeding de nodige begeleiding.
Review
Michel Ivulic
Movement Lab is een fijne plek om te sporten. Er wordt goede uitleg gegeven over hoe de zaken in elkaar zitten en wordt er gekeken wat het beste bij mij aansluit. Een aanrader!
Review
Marieke bakker
Na veel sportscholen en dieten leek het me goed om eens te kijken wat een Personal trainer me kan brengen om zo niet tijdelijk maar voor een langere periode fit te zijn en blijven. Door de motivatie, handvatten en op maat gemaakte trainingen merk ik dat ik permanent fitter ben en hebben ze mij echt geholpen betere inzichten te geven wat wel en wat niet kan.
Review
Vincent Groenedijk

Prijzen bij Movement Lab

Movement Lab is niet te vergelijken met een reguliere sportschool. Dat merk je ook in de manier van betalen. We hebben namelijk geen abonnementen. Je zit dus nergens aan vast en je betaalt alleen voor wat je gebruikt. 

Ons concept is flexibel. Je betaalt niet als je op vakantie bent, tijdens feestdagen of wanneer je het echt even te druk hebt met werk. 

Onze trainers zijn non-stop op zoek naar verbetering. Dat geeft vertrouwen in ons product. Daarom hebben we een 90-dagen-tevredenheidsgarantie. Ben je onverhoopt niet tevreden? Dan krijg je al je geld terug, óók van de trainingen die je al gedaan hebt. 

Familiekorting: Wil je met een familielid sporten? Dan kan je samen een groot pakket nemen en de credits verdelen. Dan ben je per training goedkoper uit. 

Twee mensen trainen tegelijkertijd. in een duo personal training

Pakket van 10 credits

Leuk om mee te starten
15,- per training
Movement Lab

Pakket van 25 credits

Meest gekozen

13,- per training

Krachttraining

Pakket van 50 credits

Meest voordelig

11,- per training

Meld je aan voor 2 proeftrainingen

 We nemen binnen 24 uur contact met je op. Heb je alleen een vraag en twijfel je nog of dit wat voor je is? Ook dat kan je aangeven en dan bespreken we vragen uitgebreid aan de telefoon of via de mail.