Gratis intake

bij Movement Lab

Boek gelijk je intake of scroll naar onderen om nog wat meer te lezen over de gratis intake.

Waarom een gratis intake?

De intake heeft zowel voor jou als voor ons veel voordelen. Jij kunt ons beter leren kennen, zodat je goed kunt inschatten of je bij ons wilt trainen. Tijdens of na de intake kun je dan besluiten of je met ons aan de slag wil. Het is belangrijk dat je je bij ons prettig voelt en gelooft dat wij je kunnen helpen met het bereiken van je doelen.

Wij gebruiken de intake om jou beter te leren kennen en je beginsituatie in kaart te brengen. We kunnen in de trainingen dan bijvoorbeeld rekening houden met eventuele (oude) blessures en jouw doelen. We hebben ervoor gekozen om de intake op onze kosten aan te bieden.

Misschien vraag je je af waarom we een uitgebreide intake doen of waarom we überhaupt een intake doen. Wat ons betreft is een intake onmisbaar als je een succesvol traject wilt aangaan. Zonder intake hebben wij geen idee van wat jij wilt en hoe we effectief met jou kunnen trainen. Door de intake weten we wie we aan het trainen zijn en waar we op moeten letten; allemaal voor jouw resultaat en veiligheid.

Zo gaat de intake

Intake boeken?

Scroll naar beneden

Klanten over onze trainingen

Klanten over onze trainingen

Reserveer zelf je intake in onze agenda

Binnen 1 minuut gedaan

De intake is 100% vrijblijvend