De resultaten van

Gerben Bulsink

In januari 2020 is Gerben begonnen aan zijn trainingstraject bij Movement Lab. Inmiddels zijn we acht maanden verder. Tijd om de balans op te maken! Ik vraag hem naar de resultaten die hij bereikt heeft.

“De sportschool is niet mijn comfortzone. Het sporten zonder pottenkijkers bij Movement Lab is voor mij dan ook een groot pluspunt.”
De resultaten van Gerben
Wat was voor jou de reden om op zoek te gaan naar een sportschool?

Mijn conditie was ver achteruitgegaan. De trap oplopen was al een uitdaging. Ik nam graag de auto voor afstanden die ook makkelijk op de fiets of lopend te doen zijn. Daarnaast kreeg ik te maken met overgewicht.

Waarom koos je toen voor Movement Lab?

Het persoonlijke traject sprak mij zeer aan. Aan het begin van het traject had ik chronische slijmbeursontstekingen in beide schouders. Mede hierdoor wist ik zelf niet welke oefeningen goed voor mij waren. Ik had een programma op maat nodig.

Daarnaast is de sportschool niet mijn comfortzone. Het sporten zonder pottenkijkers bij Movement Lab is voor mij dan ook een groot pluspunt.

De derde reden om bij Movement Lab te trainen is dat ik het jonge en gemotiveerde ondernemers, zoals de mannen van Movement Lab, ontzettend gun.

Heb je eerdere pogingen gedaan om jouw doel te bereiken?

Ik heb eerder een jaar bij een reguliere sportschool getraind zonder daar enig resultaat van te merken. Daarom wist ik: als ik mijn doelen echt wil gaan halen, moet ik op zoek naar andere en intensievere begeleiding.

“Tijdens het traject blijf je gemotiveerd doordat je de vooruitgang merkt in de testen én in het dagelijks leven.”
Waarom heb je eerder je doelen niet behaald en waarom nu wel?

Het persoonlijke aspect in het traject heeft ervoor gezorgd dat ik nu wel mijn doelen heb behaald. Voornamelijk door de juiste manier van trainen. Je bent geen moment uit het zicht en je kunt veilig diep gaan in een training. Wanneer je alleen traint, train je snel minder intensief. Juist dat beetje extra doorzettingsvermogen tijdens de training zorgt ervoor dat je met een voldaan gevoel naar huis gaat. Tijdens het traject blijf je gemotiveerd doordat je de vooruitgang merkt in de testen én in het dagelijks leven. Ook de variatie in de trainingen houdt het leuk en uitdagend.

Behaalde resultaten

Vetpercentage verlaagd

van 27% naar 13,2%

Schouders pijnvrij

Ik kan ze weer volledig gebruiken

Veel energieker

Zowel fysiek als mentaal

Conditie verbeterd
Streefgewicht bereikt

en kan dit gewicht zelf vasthouden

Minder visceraal vet
“Op vakantie had ik geen enkele moeite met de bergbeklimmingen. Voorgaande jaren had ik er niet zoveel plezier meer in doordat het gewoon te zwaar was.”
Wat betekenen deze resultaten voor jouw dagelijks leven?

Op alle gebieden voel ik mijzelf veel fitter. In mijn werk uit zich dat in minder klachten zoals hoofdpijn en spanningspijnen in de nek en dat ik niet meer uitgeblust thuiskom na een lange dag werken.  Op vakantie had ik geen enkele moeite met de bergbeklimmingen. Voorgaande jaren had ik er niet zoveel plezier meer in doordat het gewoon te zwaar was.

Hoe gaat het trainen de komende maanden verder?

Na een intensief traject (twee keer per week personal training voor zes maanden) waarin ik mijn doelen heb gehaald, ga ik nu mijn resultaten onderhouden met één Personal Group Training per week bij Movement Lab. Naast de groepstraining doe ik nu thuis ook één keer per week een work-out met mijn jongste zoon. Zo sport ik voordelig terwijl de jongens van Movement Lab nog een vinger aan de pols houden voor het behouden van de resultaten.

Nu eindelijk wél je doelen halen?

Kies net als Gerben voor Movement Lab

Nu eindelijk wél je doelen halen?

Kies net als Gerben voor Movement Lab

Boek een gratis intake

100% gratis, 100% vrijblijvend