Gezondheid zit niet in een potje

Die ene pil voor ultieme gezondheid bestaat niet, maar het recept wel. Ontdek hoe jij fit wordt met onze trainingen.
Ik wil fit worden
Privégym

Jij en je trainer zijn de enigen in de gym. Geen andere mensen met een mening of bezette apparaten.

Persoonlijk uitdagend

In de trainingen gaan we tot het gaatje wanneer het kan. En doen we rustig aan wanneer het nodig is. Geen onmogelijke opgave, dus.

Tevredenheidsgarantie

90 dagen garantie. Niet tevreden? Geld terug.

Fit zijn in 2021

In de huidige wereld zijn zitten, makkelijke voeding en een hoog verwachtingspatroon de norm. Hierdoor is een fit en gezond lichaam krijgen moeilijker dan ooit. Terwijl juist een fit lichaam beter in staat is de grote uitdagingen van het leven aan te gaan. Alles kunnen geven voor die belangrijke opdracht op het werk. Energie over na je werkdag om te investeren in de mensen van wie je houdt. Prettig in je vel zitten en met zelfvertrouwen voor de dag komen.

Ik wil een fit en gezond lichaam

Fit worden in 2021

Waarschijnlijk lees je deze pagina omdat je op dit moment dit fitte lichaam niét hebt. En zijn er nog dingen die je tegenhouden.

Starten met trainen is één ding, volhouden is twee. In de PT is er altijd een stok achter de deur. De afspraak met een trainer zeg je niet zo gemakkelijk af.

Misschien heb je nu moeite om momenten te vinden voor het sporten. Je wordt niet betaald om te sporten zoals een topsporter, dus is tijd vrijmaken niet altijd makkelijk. Gelukkig deelt een personal trainer de training zo efficiënt mogelijk in en je hoeft niet te wachten tot anderen eindelijk klaar zijn op dat ene apparaat. Ook hoef je zelf niet na te denken over welke oefeningen je moet gaan doen. Geen verspilde tijd dus.

Bekijk het daarnaast dan ook nog eens op deze manier: we werken minimaal één dag per week voor ons pensioen. In dat licht zijn die twee uurtjes sporten per week, wat ook een investering in de toekomst is, helemaal niet zo’n gek idee. Een lichamelijk pensioen noemen we dat.

Maar ook op de korte termijn levert sporten jou al veel op. Deze drie grote voordelen kun je al na 10-12 weken verwachten:

 • Je zit goed in je vel. Je zelfvertrouwen is gestegen en je bent niet meer die stijve plank van voorheen.

 • Je hebt energie over na je werkdag. Je leven bestaat uit meer dan werk. Je hebt ‘s avonds, in het weekend en in de vakantie energie voor de dingen die ertoe doen.

 • Je hebt jouw gezondheid een flinke boost gegeven. Een flinke duit in de lichamelijke pensioenpot.

Dit wil ik!

De trainingen bij Movement Lab zijn erg prettig. Elke training is verschillend waardoor het nooit eentonig is, maar wel genoeg uitdaging biedt. De persoonlijke begeleiding is professioneel en tegelijkertijd ongedwongen, wat zorgt voor veel plezier, uitdaging en veiligheid tijdens de training waardoor blessures voorkomen worden. Door deze begeleiding leer ik veel over een goede houding, verschillende spiergroepen en hoe je op een correcte manier kunt sporten. Movement Lab heeft een hele fijne sfeer waardoor ik na elke training met een ontzettend voldaan gevoel naar huis ga!

Anne van der Schagt

Gemotiveerde en enthousiaste trainers. Een gezellige sfeer om mee te trainen, maar om ondertussen wel goed door te pakken. Er wordt gebruik gemaakt van goede kwaliteit fitness apparatuur. Gepersonaliseerde training, perfect aangepast op ieders behoeften. Voor ieder probleem een creatieve en afwisselende oplossing.

Wanda Plugge

Hoe werkt het?

De trainingen bestaan uit 3 onderdelen

Personal training in Bodegraven

Gerben Bulsink

“Het persoonlijke aspect in het traject heeft ervoor gezorgd dat ik nu wel mijn doelen heb behaald. Op alle gebieden voel ik mijzelf veel fitter. In mijn werk uit het zich in minder klachten zoals hoofdpijn en spanningspijnen in de nek en dat ik niet meer uitgeblust thuiskom na een lange dag werken. Op vakantie had ik geen enkele moeite met de bergbeklimmingen. Voorgaande jaren had ik er niet zoveel plezier meer in doordat het gewoon te zwaar was.”

Dit krijg je allemaal

in je PT-pakket

 • Personal training in onze privégym

 • Trainingssessies van 60 minuten

 • Wij zijn dagelijks bereikbaar via onze chat voor jouw vragen
 • Toegang tot exclusieve content over voeding en slaap in onze app

 • Trainen met specialistische materialen

2 weken voor €1 uitproberen?
Fit worden? PT

De investering

Kies uit onze 3 pakketten

10 sessies

50per sessie

25 sessies

47,50per sessie

50 sessies

45per sessie

Is deze investering voor jou niet haalbaar? Bekijk dan onze PGT eens. Is jouw hoofddoel afvallen? Dan moet je hier zijn.

Soms gehoorde vragen en twijfels

en onze antwoorden daarop

 • Sporten kost me tijd en ik heb het druk

  Die gedachte snappen we. In een druk schema kan het best een uitdaging zijn om tijd te vinden voor sporten. Maar besef je ook dat sporten je tijd oplevert. Je hebt meer energie en voelt je fitter en scherper. Je kunt dus meer doen in minder tijd. Daarnaast zal je er bewust tijd voor vrij moeten maken, wat ten koste gaat van andere dingen. Het is aan jou of je dit wilt.

 • Ik voel me niet prettig bij andere sporters

  Vervelend! We gunnen iedereen een plek om veilig te kunnen sporten. Daarom is de personal training altijd in een privégym. Dat betekent dat alleen jij en je trainer in de ruimte zijn. Geen pottenkijkers dus.

 • Kan ik het ook eens proberen?

  Zeker. 2 weken voor €1. Je zit helemaal nergens aan vast. Na die twee weken beslis je of je doorgaat of niet. Makkelijk toch?

 • Het is wel een flinke investering

  Dat zullen we niet ontkennen. Maar je krijgt er achteraf absoluut geen spijt van. Je merkt de waarde elke dag. Meer energie, een krachtig lichaam en een gezond gewicht. Hang daar maar eens een prijskaartje aan.

Jesse Romijn

Jesse Romijn
Personal trainer bij Movement Lab

Probeer het eens uit voor €1

Je hoeft je niet gelijk vast te leggen voor lange tijd.

Probeer het 2 weken voor €1.

Pas daarna beslis je of je doorgaat.

Voor deze actie zijn maar een paar plekken per maand beschikbaar. Meld je vandaag nog aan.

Meld je snel aan
Geen kleine lettertjes. Je zit nergens aan vast.
Personal trainer in Bodegraven

Jesse Romijn
Personal trainer bij Movement Lab