Fit zonder discipline

Je slaat een groepstraining niet snel over omdat jouw trainer op je wacht. Dat is belangrijk, want uiteindelijk is volhouden de belangrijkste sleutel voor resultaat. Lees verder over onze Personal Group Training.
Ik wil fit worden

Ook open tijdens de lockdown

Open tijdens de lockdown? Mag dat? Zeker. In onze buitengym gaat de Personal Group Training helemaal coronaproof en volgens alle maatregelen toch gewoon door. 

Kleine groepen

Maximaal 4 deelnemers per training. Echte aandacht gegarandeerd.

Toegang tot de Movement Lab app

Makkelijk trainingen boeken, content over gezonde leefstijl en chatfunctie voor al je vragen aan ons.

Tevredenheidsgarantie

90 dagen garantie. Niet tevreden? Geld terug.

Minder moeite dan je denkt

Je móet veel in het leven. Heel veel. Je bent druk met je werk, de kinderen vragen je aandacht en eigenlijk wil je ook een opleiding of cursus volgen. Oh ja, dan heb je ook nog verjaardagen en werkborrels. En sporten? Dat doe je in de tijd die over is. Maar die is niet heel vaak over. Of je hebt dan echt geen zin meer.

Heel begrijpelijk, want je zegt normaal gesproken tegen een afspraak met jezelf makkelijker nee, dan tegen een afspraak met iemand anders. Maar het begint wel zijn tol te eisen. Je conditie is niet meer wat het geweest is, je hebt minder energie en je gezondheid gaat er ook niet op vooruit.

Maar, daar is gelukkig wat aan te doen. En het kost minder moeite dan je denkt. In de Personal Group Training maak je met ons de afspraak wanneer je komt en hoe vaak je komt. Volhouden wordt daardoor makkelijker.

Wij kiezen die meest efficiënte oefeningen voor jou. Zo haal maximaal resultaat uit tijd die je investeert.

Ik wil een fit en gezond lichaam

Dit bereik je binnen 10-12 weken

 • Je zit goed in je vel. Je wordt blij van dat heerlijk fitte gevoel.

 • Je hebt energie over na je werkdag. Je leven bestaat uit meer dan werk. Je hebt ‘s avonds, in het weekend en in de vakantie energie voor de dingen die ertoe doen.

 • Je hebt jouw gezondheid een flinke boost gegeven. Fijn voor nu, nog fijner voor in de toekomst.

Dit wil ik!

De trainingen bij Movement Lab zijn erg prettig. Elke training is verschillend waardoor het nooit eentonig is, maar wel genoeg uitdaging biedt. De persoonlijke begeleiding is professioneel en tegelijkertijd ongedwongen, wat zorgt voor veel plezier, uitdaging en veiligheid tijdens de training waardoor blessures voorkomen worden. Door deze begeleiding leer ik veel over een goede houding, verschillende spiergroepen en hoe je op een correcte manier kunt sporten. Movement Lab heeft een hele fijne sfeer waardoor ik na elke training met een ontzettend voldaan gevoel naar huis ga!

Anne van der Schagt

Erg fijne sportschool met veel persoonlijke aandacht! Naast intensieve begeleiding tijdens het sporten ook aandacht voor zaken als voeding, slapen, stressfactoren, etc. zonder dat dat storend is. Deze jongens weten waar ze het over hebben. Sport bestaat uit intensieve oefeningen zonder overbelasting of het gevoel dat het boven je kunnen is

Adriaan den Broeder

Hoe werkt het?

De trainingen bestaan uit 3 onderdelen

Personal training in Bodegraven

Gerben Bulsink

“Het persoonlijke aspect in het traject heeft ervoor gezorgd dat ik nu wel mijn doelen heb behaald. Op alle gebieden voel ik mijzelf veel fitter. In mijn werk uit het zich in minder klachten zoals hoofdpijn en spanningspijnen in de nek en dat ik niet meer uitgeblust thuiskom na een lange dag werken. Op vakantie had ik geen enkele moeite met de bergbeklimmingen. Voorgaande jaren had ik er niet zoveel plezier meer in doordat het gewoon te zwaar was.”

Dit krijg je allemaal

in de Personal Group Training

 • Sessies met maximaal 4 deelnemers

 • Trainingssessies van 60 minuten

 • Wij zijn dagelijks bereikbaar via WhatsApp voor je vragen

 • De trainingen gaan altijd door, ook al ben jij de enige deelnemer

 • Toegang tot exclusieve content over voeding en slaap in onze app

2 weken voor €1 uitproberen?
Fit worden? PT

De investering

Kies uit onze 3 pakketten

10 sessies

20per sessie

25 sessies

17,50per sessie

50 sessies

15per sessie

Wil je meer persoonlijke begeleiding? Bekijk dan onze Personal Training eens. Is jouw hoofddoel afvallen? Dan moet je hier zijn.

Soms gehoorde vragen en twijfels

en onze antwoorden daarop

 • Sporten kost me tijd en ik heb het druk

  Die gedachte snappen we. In een druk schema kan het best een uitdaging zijn om tijd te vinden voor sporten. Maar besef je ook dat sporten je tijd oplevert. Je hebt meer energie en voelt je fitter en scherper. Je kunt dus meer doen in minder tijd. Daarnaast zal je er bewust tijd voor vrij moeten maken, wat ten koste gaat van andere dingen. Het is aan jou of je dit wilt.

 • Hoeveel mensen zijn er aanwezig?

  In de groep zitten maximaal 4 deelnemers. Daarnaast is je trainer (Jesse of Reinder) er natuurlijk. Verder zijn er nooit andere mensen in onze gym aanwezig tijdens de training.

 • Kan ik jullie training ook eens proberen?

  Zeker. 2 weken voor €1. Je zit helemaal nergens aan vast. In die 2 weken krijg je 4x personal training, dus 1-op-1. Na die twee weken beslis je of je doorgaat of niet. En of je in een groepje wilt sporten of toch liever alleen. Makkelijk toch?

 • Hoe zien de trainingen eruit

  In 60 minuten krijg je een complete training waarin we je uitdagen op zowel kracht als uithoudingsvermogen. Je fitheid verbetert op alle fronten: meer kracht, meer uithoudingsvermogen en sneller herstel.

Jesse Romijn

Jesse Romijn
Personal trainer bij Movement Lab

Probeer het eens uit voor €1

Je hoeft je niet gelijk vast te leggen voor lange tijd.

Probeer onze personal training 2 weken voor €1.

Pas daarna beslis je of je doorgaat. En of je in een groepje wilt trainen of toch liever alleen.

Voor deze actie zijn maar een paar plekken per maand beschikbaar. Meld je vandaag nog aan.

Meld je snel aan
Geen kleine lettertjes. Je zit nergens aan vast.
Personal trainer in Bodegraven

Jesse Romijn
Personal trainer bij Movement Lab